Notice: Undefined variable: class in /var/www/vhosts/jolandakeesom.nl/httpdocs/wp-content/themes/sbtheme/header.php on line 40
class="page-template page-template-templates page-template-others page-template-templatesothers-php page page-id-15">

[vc_row el_class=”diensten-pagina”][vc_column width=”5/12″][vc_column_text]

Diensten

Jolanda Keesom Tekst kan u/je van dienst zijn met:

  • Tekstproductie: in opdracht (web)teksten schrijven voor uiteenlopende doelen en doelgroepen, in verschillende vormen en op basis van (historisch) bronnenmateriaal en/of interviews.
  • Tekstredactie: herschrijven en aanvullen van bestaande teksten zodat ze toegankelijker en levendiger worden, beter op elkaar aansluiten en geschikt zijn voor het beoogde doel en de gekozen doelgroep.
  • Tekstadvies: een kritische blik op plannen voor een publicatie of op bestaande teksten, met een opbouwend advies voor de werkwijze en het vervolg.

Dit alles natuurlijk altijd in nauw overleg met de opdrachtgever en volgens een realistische en schappelijke offerte.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”7/12″][vc_column_text css=”.vc_custom_1499938720384{background-image: url(https://jolandakeesom.nl/wp-content/uploads/2017/06/Diensten.jpg?id=61) !important;}” el_class=”image-caption”][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]